Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szeptember hónap fontosabb napjai
  2012-09-01 21:11:19, szombat
 
 



A hónap fontosabb napjai:


Szeptember 1. - A hónap első napján erőteljes karmikus erők érkeznek. A Karma Urainak energiái áradnak jóváírást segítően a Föld köré. A Karma-kapuk, melyeken át a lélekbe kényszerítő energiák érkeznek, megnyitva az időkódokat a fényDNS-ben, most kegyelmi energiákkal vannak feltöltve. Fontos, hogy ebben a hónapban a pozitív dolgokra koncentráljunk, hogy karmánkat oldjuk és ne erősítsük. Minden pozitív gondolat, érzés és cselekedet jóváíró energiákat küld lelki terünkön át karmikus feljegyzéseinkbe. Ha magunkat a pozitív rezgésekben tartjuk, sok dolgot letehetünk, amit eddig teherként cipeltünk...


Szeptember 2. - A rezgések napja. Ma megnyílik az energiarendszerünk, és kirezegtethetjük belőle a felesleges energiákat. Ez történhet energetikai tisztítással, de történhet más módon is pl. énekléssel, mantrázással. Amit lerezgünk magunkról azt angyali segítők összeszedik és fénnyé változtatva a magasabb dimenziókba viszik. Ezzel ahhoz is hozzájárulunk, hogy tisztulhasson a Föld általunk.

Ebben a hónapban különösen fontos, hogy energiáinkat magas rezgésszinten tartsuk, hogy felismerjük, megértsük és megbocsátással feloldhassuk a karmikus lélek-mintázatokat.


Szeptember 3. - Az első hangolási hét kezdő napján energiarendszerünk is áthangoláson megy keresztül. Energetikai rezgéseink összehangolódnak az univerzális Ember rezgéseivel, és a Föld energiaszintjével, hiszen szeptember Földanya hava. Olyan területeken, melyeken összekapcsolódnak szervrendszereink a földi erőkkel (pl. a Föld vizei a bennünk lévő folyadékokkal, a levegő, légző rendszerünkkel, csontozatunk a Föld szilárd burkával), bennünk is tisztulás zajlik. Magunkon keresztül elengedhetjük a Földet is bántó dolgokat. Ugyanakkor Földanya is segít bennünket új tulajdonságok felébresztésével. Amelyik részeddel dolgozol és tisztítod azt, annak a területnek megfelelő, pozitív tulajdonságok erősödnek benned. Pl. szívnél a szeretet, tüdőnél az igazságosság, májnál a jóindulat, lépnél a bizalom, gyomornál az elfogadás, veséknél a bölcsesség.


Szeptember 6. - Ma különösen erőteljesen érezhetjük magunkban a lelkünket, mert az asztráltest és a szívcsakra tisztítása folyik. Gondoljunk szeretettel Önmagunkra, és engedjünk a belső érzéseknek, hogy gyógyíthassanak minket. Hangolódjunk belső csendünkre, és figyeljünk a lélek üzeneteire. Hallgassunk lágy zenét és képzeljük el, hogy táncolunk egy csodálatos réten kézenfogva lelkünkkel. Szeretet és béke vesz körül, szinte eggyé olvadunk a Mindenséggel... Fogadjuk be lelki kincseinket.


Szeptember 9. - A beteljesülés energiáinak erőteljes hatásai érvényesülnek. Itt egy karmikus időszak lezárása történik, és újraértékeljük a szellemi térben utunkat. A 9-es szám erői hatványozottan érezhetőek. A 9 az erő, a bátorság és a felelősségvállalás száma is. Egy ciklus befejezésére utal, hiszen a 10-zel egy újabb kezdet, az 1 következik. A 9-esben benne van már az összes előző szám tudása és tapasztalata, a megszerzett tudás bölcsességgé formálódása bennünk. Forduljunk ma a bölcs tanítómesterekhez, akik segítenek a szellemi térből bennünket és ébresszük fel belső tudásunkat a velük való kapcsolatra. Ma érdemes bölcsességeket olvasgatni.


Szeptember 10. - A második hét kezdete. Ezen a héten egyfajta lélekcsalád tisztítás indul el itt földi emberünk szintjén is. Családi kapcsolatainkat kell elrendeznünk a megértés, a szeretet és a megbocsátás erejével. A múlt hónapban bennünk kitisztított isteni erények útjait most segítségül hívva, vizsgáld felül családi kapcsolataidat. Fontos tudnod, hogy lélekként a családodat te választottad. Édesapád és édesanyád azok, akik a legtöbbet tudtak segíteni neked, hogy azzá fejlődj, aki most vagy. Ez által tudod elvégezni feladataidat. Minden családtagod egyfajta tükör számodra. Akire haragszol, vagy nem vagytok jóban, ott azon a területen magadon is kell dolgoznod. Érdemes magad előtt egy papírra felírnod, felrajzolnod a családodat, és végignézni minden tagját. Milyen gondolatok, érzések jönnek felszínre, mikor vele foglalkozol? Amíg arra az illetőre nem tudsz tiszta szeretettel, megértéssel, elfogadással gondolni, addig ne lépj túl rajta. Oldd fel az ellenérzéseidet a Megbocsátás erejével.


Szeptember 11. - A kollektív tudatban indul el egy feloldó energia, mely az emberi félelmek gondolatformáit tisztítja. Ezért bennünk is feljöhetnek ,,indokolatlan" félelmek, ha van bennünk olyan rezgésszintű érzés, amit éppen a kollektív térből oldanak ki... Maradj szív szinten és a szeretetben tudatosítsd, ezek nem a te érzéseid, szeretettel elengeded magadból őket...


Szeptember 12. - Az emberi energiarendszerben kezdődik a Fénytestek hangolása. Egy újabb fázisban aktiválódnak fényenergiák, melyek a már aktív Fénytest energiákat újabb frekvenciákkal bővítik. Furcsa testi érzetek kísérhetik ezeket a hangolásokat, bizsergés, enyhe szédülés, feji vagy mellkasi nyomás, és egyfajta belső viszkető érzés formájában. Tudatosítsuk magunk körül auraterünket, és fogadjuk be az isteni hangolásokat szív szinten maradva...


Szeptember 16. - A második hét lezárásaként Újhold energiái köszöntenek minket. Egy új kezdet ereje segít most bennünket, hogy megtisztulva és új energiákkal feltöltődve magasabb rendű céljaink felé irányítsanak minket.

Minden újholdkor energiáink letisztultan állnak az érkező beavató és alakító hatások előtt. Ekkor energiarendszerünk olyan csúcsponti állapotban van, amikor képes magába fogadni és ugyanakkor magából átadni a szükséges energiákat. Ebben az állapotban sokkal könnyebben kezdünk neki bármilyen átalakulásnak, mert az emberi tudat ilyenkor sokkal fogékonyabb. Az újhold kitágítja tudati tereink horizontját, ezzel befogadóvá tesz minket mindenre, minden új-ra. A leáradó és beállító erők ekkor kezdik el munkájukat fizikai síkon is, hiszen először szellemi és lelki tereinket hangolják. Ha tudatos befogadók vagyunk, fizikailag is érezhető változásokat tapasztalhatunk.


Szeptember 17. - A harmadik hét első napján újabb átalakító fázis indul el... minden elmozdul a nyugvópontról és elindul a belső és külső átalakulás útján. A kényszerítő lélekenergia-minták eközben már felülvizsgálatra kerültek a karmikus Tanács bölcsei által, így a jóváírások szerint eltörlődnek, vagy éppen megnyilvánulnak ezek a folyamatok. Mivel nem halogathatunk tovább, meg kell oldanunk feladatokat. Ezért néha ennek terheként feszültséget, ingerültséget érezhetünk. Ezt egos mintára megoldani nem lehet, támadásokkal újabb feladatok elé állítjuk magunkat. Szív szintünkön, önmagunk középpontjában kell maradnunk, hogy ezek a kibillentő energiák ne tudják befolyásolni tisztánlátásunkat. Legfontosabb, hogy mindig emlékeztessük magunkat a szeretetre! Minden nap, amikor úgy érezzük az elkeseredés vagy negatív érzések kezdenek eluralkodni rajtunk, csendesedjünk el és gondoljunk az életünkben szeretetteljes, boldog dolgokra. Egy csodás pillanatra, egy szeretett személyre, egy örömteli élményre. Ezzel a boldogság-rezgéssel hozzuk vissza magunkat érzelmi kiegyensúlyozottságunkba.


Szeptember 19. - A türelem próbája. E nélkül nem tudunk magunkban maradni. Most olyan megélések elé állít bennünket lelkünk, hogy megtapasztaljuk van-e bennünk elég figyelem és türelem magunk és mások iránt? A változások erőteljesen megmutatkoznak és addig nem csendesednek el, míg be nem végzik átalakító és megújító feladatukat. Gyakorold a türelmet, legyél minél többet Önmagad belső csendjében...


Szeptember 22. - Őszi napéjegyenlőség erői kezdik áthatni a teret. A Karmikus minták kiegyenlítődése és az új állapotok rögzítése... Ezen a napon test-lélek-szellem energiák harmóniarezgései is kiegyenlítődnek, valamint a múlt, jelen és jövő is összekapcsolódik bennünk az Örökkévaló Fényben!

Az őszi napéjegyenlőség napjához és az azt követő időszakhoz az elmúlás, búcsúzás és a számadás köthető. A bölcsek hagyatéka szerint ezen időszak volt, amikor megemlékeztek őseikről-hőseikről. A fény, a Nap erejének, tüzének csökkenése elérte az egyensúly állapotát: a nappal és az éjszaka egyforma hosszú. E naptól a sötétség erői nyilvánulnak meg jobban, a külvilági tűz fogyásával a belső, befelé forduló, tűz nyer teret. Őseink táltosai a régi hitben élve kis kenyereket (pogácsákat) osztottak, elsősorban a szegények között. Érdemes nekünk is adakozónak lenni, mert a szívből, szeretetből és önzetlenül tett adomány százszorosan térül meg.


Szeptember 23. - A harmadik hét vasárnapján a Napéjegyenlőség kapuját átlépve, de még mindig hatásaiban tartózkodva az Egység energiái segítenek harmóniába kerülnünk Önmagunkkal. A Szentlélek istenanyai erők és a jézusi felszabadító Fények összekapcsolódásában, az atyai áldás fényeibe emelik és megtisztítják szellemi terünket. Felszabadulnak az Ős-Mag rezgések, melyek lelkünkön keresztül szívünkön át ébresztik bennünk a felelősségtudatot. Az Új Rend értékeinek felismerését, és Önvalónk szerepét és fontosságát hivatottak feltárni bennünk ezek a rezgések. Engedjük meg, hogy belső értékeink felszínre jöhessenek és vizsgáljuk felül magunkról és világunkról alkotott elképzeléseinket.


Szeptember 24. - A negyedik hangoló hétbe lépünk. A Megbocsátás erénye ébred bennünk és Jézusi megváltó Fények hatják át a teret, a krisztus-kristály háló rezgésein át. A Központi Nap energiáinak hatására a háló egy ,,újrakalibrálási" folyamaton megy keresztül, ami összehangolja a kollektív tudat pozitív, hittel teli energiáit az isteni Rend szellemi Törvényeivel. Nemzet-karmák jóváírásának időszaka következik...


Szeptember 27. - A Természet szellemének és az ember tudatosságának harmóniába hozása. Az ember földi útja során, a technikai fejlődésre koncentrálva lassanként eltávolodott a természettől és ezzel kikerült a harmóniából. Földanya most szeretetével egységbe hozza gyermekeit, és összekapcsolja az emberi tudatosságot a természet szeretetével, és tiszteletével. Egymás nélkül nem tudnánk teljes életet élni... Gondolj ma szeretettel a Anya-Természetre és Önmagadra is. Lásd, ahogyan harmóniában él minden és mindenki a Földön és az Univerzumban.


Szeptember 29. - Szent Mihály napja. A megtisztulások ideje, a felismerések időszaka. Tudatosan fel kell ismernünk mi az ami javunkra válik, és mi az ami nem. Ami számunkra előrevivő, szeretettel elfogadjuk tanításait, ami nem elengedjük, és megköszönjük, hogy eddig tanított minket.


Szeptember 30. - A hónap utolsó napja a hangolás lezárása és a Telihold energiája is. Karmikus mintáink leolvasása után energiarendszerünk egy új frekvenciára vált, hogy tudatos fejlődésünk előrehaladtával Istenemberségünk már ne legyen rejtve előttünk...


Áldott fejlődést, és megbocsátásban felszabadult energiákat mindannyiunknak...


Áldással: Pusztai Orsolya

Kristálycsakra (http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/)





Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link


 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: istenemberségünk, felülvizsgálatra, összehangolódnak, összekapcsolódik, elképzeléseinket, kirezegtethetjük, felébresztésével, feljegyzéseinkbe, harmóniarezgései, kapcsolatainkat, napéjegyenlőség, mindannyiunknak, megtapasztaljuk, megnyilvánulnak, ellenérzéseidet, kiegyenlítődnek, gondolatformáit, tapasztalhatunk, gyógyíthassanak, újrakalibrálási, előrehaladtával, kiegyenlítődése, koncentráljunk, megmutatkoznak, felszabadulnak, összekapcsolja, kristalycsakra, rendszerünkkel, tudatosságának, kristálycsakra, kapcsolataidat, középpontjában, megtisztulások, hatványozottan, frekvenciákkal, szeretetteljes, hónap fontosabb, hónap első, lélekbe kényszerítő, pozitív dolgokra, pozitív rezgésekben, rezgések napja, felesleges energiákat, magasabb dimenziókba, hónapban különösen, első hangolási, univerzális Ember, földi erőkkel, bennünk lévő, területnek megfelelő, szívcsakra tisztítása, belső érzéseknek, Karma Urainak, Ugyanakkor Földanya, Örökkévaló Fényben, Központi Nap, Szent Mihály, Pusztai Orsolya,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Messziről jött ember  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Mosolyogtál már ma?  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Ahogy emelkedik a rezgés...  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  A fák lelke  A Gömb  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Szép estét  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Viharban csak az a fa marad ál...  Életművészet  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  A Gömb  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Maradék idő  Naplemente  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Paul David Tripp Április 25  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Az embernek a társa: hiányzik.  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Muratáj  Föld napja április 22  György napra  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Föld napja április 22  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Gárdonyi Géza - Április végén  Beney Zsuzsa - Sirató  Ünnepelj csak  Két ember becsülete  Jó éjszakát  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban. 
Bejegyzés Címkék
hónap fontosabb, hónap első, lélekbe kényszerítő, pozitív dolgokra, pozitív rezgésekben, rezgések napja, felesleges energiákat, magasabb dimenziókba, hónapban különösen, első hangolási, univerzális Ember, földi erőkkel, bennünk lévő, területnek megfelelő, szívcsakra tisztítása, belső érzéseknek, lélek üzeneteire, csodálatos réten, beteljesülés energiáinak, karmikus időszak, szellemi térben, 9-es szám, ciklus befejezésére, újabb kezdet, 9-esben benne, összes előző, megszerzett tudás, bölcs tanítómesterekhez, szellemi térből, velük való, héten egyfajta, megbocsátás erejével, múlt hónapban, legtöbbet tudtak, területen magadon, papírra felírnod, kollektív tudatban, feloldó energia, emberi félelmek, kollektív térből, szeretetben tudatosítsd, újabb fázisban, isteni hangolásokat, érkező beavató, szükséges energiákat, állapotban sokkal, emberi tudat, újhold kitágítja, karmikus Tanács, jóváírások szerint, kibillentő energiák, elkeseredés vagy, életünkben szeretetteljes, csodás pillanatra, szeretett személyre, örömteli élményre, türelem próbája, változások erőteljesen, őszi napéjegyenlőség, számadás köthető, bölcsek hagyatéka, egyensúly állapotát, éjszaka egyforma, sötétség erői, régi hitben, szegények között, jézusi felszabadító, atyai áldás, negyedik hangoló, krisztus-kristály háló, kollektív tudat, isteni Rend, ember tudatosságának, ember földi, technikai fejlődésre, emberi tudatosságot, természet szeretetével, megtisztulások ideje, felismerések időszaka, hónap utolsó, hangolás lezárása, istenemberségünk, felülvizsgálatra, összehangolódnak, összekapcsolódik, elképzeléseinket, kirezegtethetjük, felébresztésével, feljegyzéseinkbe, harmóniarezgései, kapcsolatainkat, napéjegyenlőség, mindannyiunknak, megtapasztaljuk, megnyilvánulnak, ellenérzéseidet, kiegyenlítődnek, gondolatformáit, tapasztalhatunk, gyógyíthassanak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3950
  • e Hét: 18822
  • e Hónap: 32727
  • e Év: 162434
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.